Jon Erling ble født 5/8-03 kl 0914


5. august

Nyfødt
Navnelapp
Storebrorbesøk
Min første seng
5. august kom jeg til verden på Levanger sykehus. Fødselen tok bare 3 timer fra den "spede begynnelse" til jeg ble født! Vi hadde besøk av Kjell Arne på formiddagen. Litt senere kom morfar og tante Bjørg med familien. Jeg sov nesten hele tiden. Jeg veide 4000 gram, og var 52cm lang.

6. august

Jeg sover mye
Søskenkjærlighet :-)
Sove ja...
Mamma passer meg
Denne dagen prøvde jeg å åpne øynene litt, men det er fryktelig mye lys her i forhold til inne i magen til mamma! Vi fikk besøk av Kjell Arne og pappa, senere kom morfar, mormor og tante Hege med familien. Jeg hørtest visst ut som en kattunge når jeg skrek!

1. september

Bading
Skriker...
Sove ja...
Vi skal til butikken
 
Huset og bilen
Jeg ser på mamma :-)
Tester bilsetet
Meg og storebror

8. september

Er jeg ikke fin ?
Sofakos
Hvor er smokken?
Sånn ja
16. september var jeg 60cm lang og veide 4915 gram.


20. oktober

Smokken datt ut!
Knytter nevene
Hva vil du mamma?
Jeg sover hos K.A.
20. oktober var jeg blitt 63cm lang og veide 6270 gram.


30. desember


30. desember 2003 ble jeg så syk at jeg måtte på sykehus. Mamma og pappa hadde vært til legen tre ganger før det ble bestemt at jeg måtte legges inn. Jeg greide ikke å få i meg morsmelk lengre og ble helt slapp. På sykehuset ble det påvist ørebetennelse, RS-virus, lungebetennelse og øyekatarr!5. januar 2004 ble jeg enda dårligere og ble overført til intensivavdelingen. Her fikk jeg god pleie av mange flinke sykepleiere. Jeg fikk også besøk av Eva Olsen og Bodil Runde som tidligere har jobbet sammen med pappa på Jan Mayen. Etter to dager, så begynte jeg å kvikne til igjen. Bente Valstad og mormor var innom på besøk til meg og mamma etter at jeg kom tilbake til barneavdlingen.11. januar hadde jeg blitt såpass frisk at jeg kunne reise hjem. Jeg fikk med meg medisin og pusteapparat for å få det bedre når jeg skulle drikke morsmelk. Jeg veide ca 8,6kg mens jeg var syk.

18. januar 2004 - dåp

Familien min og jeg
Linn
Jeg var i fin form !
Gavene jeg fikk
Anny
Kake fra mormor
I kirka
Willy og Eva
18. januar 2004 ble jeg døpt i Stiklestad kirke. Etterpå hadde vi selskap hjemme hos Hege og Alf Terje. Søskenbarnet mitt, Cecilie ble også døpt samme dag. Mine faddere var Anny Verstad, Willy Lyngvær og Linn Jannicke Thoresen.

 

Mai 2004


I mai har jeg lært meg å krabbe og å reise meg opp i sengen. Jeg har også begynt å spise litt brødmat. Hvis andre spiser eller drikker noe som jeg ikke får smake på, så blir jeg veldig fornærmet og sier ifra med høye grynt. Jeg elsker å dra meg bortover gulvet for å få tak i spennende ting som mamma og pappa vil ha for seg selv !

Flere bilder finner dere i fotoalbumet.